Knol d’Amour

Een ode aan de aardappel

Laatste nieuws:

Na 12 jaar optreden met Knol d’Amour is het idee ontstaan om afscheid te nemen van onze creatie en ruimte te maken voor nieuwe ideeën.

Wij hebben een fantastische plek gevonden in Noord-Frankrijk, waar Knol d’Amour in 2023/2024 een onderdeel gaat worden van ons Artist-in-Residence project aldaar.

Hier (op onze website) houden wij jullie daarvan graag op de hoogte.

Knol d’Amour zal in het voorjaar van 2023 nog een kleine afscheids tournee maken.
Daarna is Knol d’Amour niet meer te boeken voor festivals en evenementen.

Wij bedanken iedereen die ons de afgelopen jaren heeft ingezet en bezocht heeft!

 

Knol d’Amour is een wonderlijke interactieve installatie waarin de aardappel de hoofdrol speelt. De Knol d’Amour houdt van aardappels en wil die liefde graag delen met de bezoeker. Laat je verleiden door zelf een aardappel te schillen en aan de Knol d’Amour te schenken. Dan begint een fantasierijk avontuur in beeld, geluid, geur en smaak. Je volgt jouw aardappel langs kijkdozen, ingenieuze machines en een laboratorium, met als hoogtepunt het weerzien met je eigen aardappel. Een intens, diepgeworteld verlangen bloeit op. Dit is pas liefde op het eerste gezicht!

Artwork postcard by: Tzenko Stoyanov

De muziek voor de Knol d’Amour is gecomponeerd en uitgevoerd door Jonathan Brown (Dusty Stray) en Annie Tangberg (Metropole Orkest / West Side Trio).

Wil je weten waar we optreden?

Site generously made by Atelier Tackenco. & Steffie de Vilder